IV ESMUC Piano Fòrum: la formació inicial i el piano a Catalunya

La quarta edició de l’ESMUC Piano Fòrum, organitzat per l’Escola Superior de Música de Catalunya, tindrà lloc el 22 i 23 de febrer, centrat en la reflexió sobre la manera d’ensenyar el piano als nens i nenes perquè adquireixin bons resultats en l’aprenentatge de l’instrument. Aquesta iniciativa vol ser un punt de trobada del professorat de piano de Catalunya que podrà participar en tallers, conferències, concerts i col·loquis. La inscripció, gratuïta, ja és oberta.

Dimarts Toca ESMUC: Homenatge a Harry Sparnaay

El concert de Dimarts Toca ESMUC del 19 de febrer tindrà el format d’un homenatge a qui va ser professor de clarinet baix de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), Harry Sparnaay (1944-2017). La proposta reunirà professorat, alumnat i alumni del centre per parlar i interpretar la seva música. Com és habitual, el concert tindrà lloc a l’Auditori Acadèmic ESMUC Sala 4, a les 18.15 hores. L’entrada és gratuïta.

Dimecres ESMUCJam #12

Continuen les session setmanals de Dimecres ESMUCJam (20 de febrer) d’aquest quadrimestre. En aquesta jam participaran inicialment Aleix Triadó, guitarra i veu; Julio Marín, saxo tenor i Roger Pi, bateria. El professor de guitarra jazz, Daniel Pérez, és l’encarregat de coordinar aquestes sessions. Com sempre, a les 19 hores, a la cafeteria La Llanterna. Gratuït.

Classes magistrals del mes de febrer a l’ESMUC

Aquest mes de febrer tindran lloc a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) quatre classes magistrals amb la presència dels següents intèrprets: Louis-Philippe Marsolais (trompa), Hartmut Höll (piano), Sarah Louvion (flauta) i Josep Colom (piano). Les classes magistrals són obertes al públic extern i amb entrada gratuïta.

Concerts Winterlied al Goethe Institut

Nova edició del cicle de concerts de Lied al Goethe-Institut Barcelona amb la participació dels estudiants del Màster de Lied de l’ESMUC i del Títol Superior de Música. Els concerts tindran lloc els dies 12 i 19 de febrer i 5, 12 i 19 de març, a les 20.15 hores, a la cafeteria de l’Institut. L’entrada és gratuïta.

Torna el cicle Música>BCN, l’ESMUC als Centres Cívics

L’any 2019 començarà amb una nova edició del cicle de concerts MÚSICA>BCN, que organitza la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona en col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). 

Premis i reconeixement d’estudiants i graduats de Cant

Anabel PérezNéstor PindadoMireia TarragóJosep Ramon Olivé i Martí Doñate, estudiants i graduats de Cant de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) han obtingut premis o reconeixements al llarg d’aquest mes de novembre.