Resum curs 2017-2018

L’ESMUC al Mercat de Música Viva de Vic

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) repeteix presència al Mercat de Música Viva de Vic i presentarà una nova mostra de les propostes professionals creades pels graduats: Clara GorriasAndrea MirHamsa Hamsa i Joan Mar Sauqué.

Inauguració del curs acadèmic 2018-2019

El dimecres 19 de setembre tindrà lloc l’acte d’inauguració oficial del curs acadèmic 2018-2019, de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). La cerimònia començarà a les 12 hores, a la Sala 3 Tete Montoliu de L’Auditori, amb la lliçó inaugural que anirà a càrrec de Manel Camp, pianista i compositor de jazz, exprofessor de l’ESMUC.

Concert ESMUC a les festes de la Mercè amb Hamsa Hamsa i Quintessence

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participa aquest any amb el programa de les Festes de la Mercè presentant un programa doble amb dues formacions de graduats: Hamsa Hamsa i Quintessence. L’actuació tindrà lloc el dissabte 22 de setembre a les 14 hores, al Parc de la Ciutadella. Entrada gratuïta.

El Festival LIFE Victoria 2018 a l’ESMUC

Per sisè any consecutiu, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) col·labora amb el Festival LIFE Victoria, que impulsa la Fundació Victoria de los Ángeles. L’ESMUC serà la seu del LIFE Akademie amb les masterclasses de Malcom MartineauSimon Lepper i Ketevan Kemoklidze. Enguany el certamen se celebrarà del 24 de setembre al 12 de desembre.

Nou cicle de concerts: Dimarts toca ESMUC

El proper curs 2018-2019, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) estrenarà un nou cicle de concerts amb l’objectiu de mostrar la diversitat d’estils i formats musicals que conviuen al centre. Els concerts tindran lloc els dimarts, a les 18.15 hores, a l’Auditori Acadèmic Sala 4 de l’escola. L’entrada és gratuïta.

La Fundació Anna Riera atorga les seves beques a vuit estudiants de l’ESMUC

La Fundació Anna Riera ha concedit les seves beques a vuit estudiants de quart curs de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). La beca, que té un import de 4.000 euros per a cada estudiant, està destinada a facilitar-los la dedicació exclusiva a l’estudi durant el proper curs 2018-2019.

Concurs d’improvisació Sona Guinovart, música per a un quadre

Concurs d’improvisació inspirada en l’obra Constel·lacions de Josep Guinovart. #SonaGuinovart. Per participar només cal gravar amb la càmera del mòbil, en format apaïsat, la teva improvisació al piano sobre aquest quadre de Guinovart i compartir el vídeo a Facebook o Instagram. La durada màxima és d’un minut i mig.

Protocol de l’ESMUC contra l'assetjament sexual

L'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) ha editat un flyer per informar sobre el Protocol d’assetjament sexual, per raó de sexe i d’orientació sexual, que té l’escola, i que recull el seu Pla d’Igualtat de l’escola.