GRANS CONJUNTS

El compositor Otto Wanke guanya la 16ena edició del Premi Joan Guinjoan amb l’obra ‘Threads’

L’estrena de l’obra i el lliurament del premi organitzat per l'ESMUC amb el suport de la Fundació Banc Sabadell a l'autor txec tindran lloc el dilluns 28 de maig a la Sala Oriol Martorell de L’Auditori de Barcelona (19 hores).

L’ESMUC, seu de la V Jornada de la Salut dels Músics i les Arts Escèniques

La cinquena edició de la Jornada de la Salut dels Músics i les Arts Escèniques comptarà amb professorat de l’ESMUC i es presenta amb el subtítol de “Treballem la por escènica per transformar-la en oportunitats”

VIII Jornades Musicals ESMUC-GNESIN

Del 22 al 24 de maig se celebren a Barcelona les VIII Jornades Musicals d’intercanvi entre l’Acadèmia Gnesin, de Moscou i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Enguany, les Jornades compten amb la col·laboració de la Fundació Cases Singulars i el Col·legi de Metges de Barcelona per a la realització dels diferents concerts.

Nova entrega del cicle Gran Concerts de l'ESMUC

GRANS CONJUNTS

Un any més el cicle Grans Conjunts de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) torna per mostrar la diversitat de les diferents especialitats i disciplines que s’estudien al centre. La nova entrega començarà el proper dimarts 5 de juny a la Sala 2 Oriol Martorell de l’Auditori, amb la Big Band, amb direcció de Lluís VidalL’Auditori Acadèmic Sala 4 acollirà la sessió de Música Tradicional (dilluns 11 de juny, dirigida per Carles Mas) i la de la Cobla (dimarts 12, amb direcció de Marcel Sabaté), mentre que la de Flamenco (dimecres 13 de juny) i la de Música Antiga (divendres 15, , sota la direcció de Luca Guglielmi) tindran com a seu la Sala 2 Oriol Martorell. L’entrada de tots els concerts serà gratuïta i oberta al públic, fins a completar aforament.

Cicle de concerts i recitals finals de grau

El 26 d’abril comença el Cicle de Concerts i Recitals de final de Grau protagonitzat pels estudiants d’Interpretació i Direcció que estan a l’últim curs de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Concerts finals de Màster

Coincidint amb la finalització del curs acadèmic l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) organitza un any més una sèrie de concerts per mostrar la feina realitzada al llarg del curs. Igual que l’alumnat de grau, el estudiants dels diferents màsters impartits a l’Escola presenten aquests dies els seus Concerts/Recitals finals. Ho faran majoritàriament a diferents espais de l’Escola, sempre amb l’entrada gratuïta fins a omplir aforament.

Cicle de graduats al Centre Cívic Fort Pienc

Formacions de graduats de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participen al cicle de Música Clàssica de primavera del Centre Cívic Fort Pienc. El divendres 4 de maig serà el torn del Duo Libercello i posteriorment actuaran el Quartet Lila, el 25 de maig, i el Trio Lignum, l’1 de juny. L’entrada és gratuïta amb l'aforament limitat a la capacitat de la sala.

El Goethe-Institut programa el Cicle Jazz ESMUC al maig

Aquest mes de maig el Goethe-Institut i l’Escola Superior de Música de Catalunya  (ESMUC) col·laboren en l’organització del cicle Jazz al maig, juntament amb el suport de Brotzeit CafeteriaGessamí BoadaMetrinovaAlfred Artigas Quartet i Néstor Giménez / Raw Trio, són les propostes de graduats que protagonitzaran aquesta programació.

Primeres Jornades ab sentits: convocatòria (Call for Papers)

Dirigit als estudiants de grau o de màster i als alumni de l'Esmuc, es convoquen unes primeres Jornades ab sentits per posar en comú estratègies interpretatives, didàctiques o de recerca al voltant de la significació musical. Les jornades tindran lloc del 15 al 17 de novembre a l'Esmuc.

Protocol de l’ESMUC contra l'assetjament sexual

L'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) ha editat un flyer per informar sobre el Protocol d’assetjament sexual, per raó de sexe i d’orientació sexual, que té l’escola, i que recull el seu Pla d’Igualtat de l’escola.