ESMUC Jazz Project 4

IV ESMUC Piano Fòrum: la formació inicial i el piano a Catalunya

La quarta edició de l’ESMUC Piano Fòrum, organitzat per l’Escola Superior de Música de Catalunya, tindrà lloc el 22 i 23 de febrer, centrat en la reflexió sobre la manera d’ensenyar el piano als nens i nenes perquè adquireixin bons resultats en l’aprenentatge de l’instrument. Aquesta iniciativa vol ser un punt de trobada del professorat de piano de Catalunya que podrà participar en tallers, conferències, concerts i col·loquis. La inscripció, gratuïta, ja és oberta.

Música a la Universitat de Barcelona amb el Quartet Atenea

El Quartet Atenea, grup format per quatre estudiants de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i del Conservatori del Liceu, sota el mestratge del prestigiós Quartet Casals, són Andrea Santiago i Gil Siquella (violins), Bernat Santacana (viola), Alex Olmedo (violoncel). El grup de cambra actuarà el dijous 28 de febrer al Paranimf de la Universitat de Barcelona, dins del XXXII Cicle de Música a la Universitat de Barcelona. El concert tindrà lloc a les 20 hores i l'entrada és gratuïta.

Dimecres ESMUCJam #12

Continuen les session setmanals de Dimecres ESMUCJam (20 de febrer) d’aquest quadrimestre. En aquesta jam participaran inicialment Aleix Triadó, guitarra i veu; Julio Marín, saxo tenor i Roger Pi, bateria. El professor de guitarra jazz, Daniel Pérez, és l’encarregat de coordinar aquestes sessions. Com sempre, a les 19 hores, a la cafeteria La Llanterna. Gratuït.

Classes magistrals del mes de febrer a l’ESMUC

Aquest mes de febrer tindran lloc a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) quatre classes magistrals amb la presència dels següents intèrprets: Louis-Philippe Marsolais (trompa), Hartmut Höll (piano), Sarah Louvion (flauta) i Josep Colom (piano). Les classes magistrals són obertes al públic extern i amb entrada gratuïta.

Concerts Winterlied al Goethe Institut

Nova edició del cicle de concerts de Lied al Goethe-Institut Barcelona amb la participació dels estudiants del Màster de Lied de l’ESMUC i del Títol Superior de Música. Els concerts tindran lloc els dies 12 i 19 de febrer i 5, 12 i 19 de març, a les 20.15 hores, a la cafeteria de l’Institut. L’entrada és gratuïta.

Torna el cicle Música>BCN, l’ESMUC als Centres Cívics

L’any 2019 començarà amb una nova edició del cicle de concerts MÚSICA>BCN, que organitza la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona en col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). 

Premis i reconeixement d’estudiants i graduats de Cant

Anabel PérezNéstor PindadoMireia TarragóJosep Ramon Olivé i Martí Doñate, estudiants i graduats de Cant de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) han obtingut premis o reconeixements al llarg d’aquest mes de novembre.