Anna Jarque

Anna Jarque

Més de trenta anys com a docent i formadora en diversos àmbits. Vint-i-cinc anys com a gestora cultural, dissenyant i organitzant actes específics amb les arts escèniques. Títol superior de Dansa i Coreografia-Institut del Teatre, 1988. 

Formació en CC. de l'Educació -UNED. Cursos d'especialització: “Cultura, drets humans i activisme” (UB), “Trastorns del Comportament-Psicopat.Infantojuvenil” (UAB), “Neurociència-aplicacions a l'aula” (UBLL), “Reconciliació, perdó i conflicte” cfp. CUIMPB.

Darrers projectes realitzats: xerrades de cooperació amb joves i adults, obra teatral amb Metges sense Fronteres. Directora Setmana a les Escoles Dansàneu 25è aniversari. Univers d'Històries, treball intergeneracional amb la memòria oral. Creació i disseny de l'Area de Cultura a Càtedra UNESCO de Sostenibilitat. Co-direcció a l'ESMUC de les Jornades Arts i Salut, Música i Neurologia. Fundació i Presidenta Assoc. Textura de Cultura, projectes transversals. NUA, creografia amb dones Refugiades Accem i ESO. Masterclass Dansa alumnat Erasmus Fundació AcidH, intel.ligència límit. Direcció del documental RefugiAt, estrenat a la Filmoteca. Cicle de diàlegs Camins de Refugi (MsF, ProActiva Open Arms, CEAR, Pallassos sense Fronteres, etc.). Forma part del grup coordinador de País Conscient. Simposi d'Interioritat Compromesa.