Fusió de pianos i quartet de corda

Quartet Gerhard

El Quartet Gerhard, format per ex-alumnes de l'ESMUC

Concert de professors de piano i ex-alumnes de l’ESMUC 

El passat dimarts dia 13 de desembre es va dur a terme un concert de piano a la Sala Tete Montoliu de l’Auditori. En apagar-se els llums va sortir el pianista Vladislav Bronevetzky, professor de l’Escola, i després d’una breu salutació va seure a la banqueta. Amb posat seriós va començar a moure els dits sobre el teclat i a mesura que anava avançant l’obra semblava que les seves mans volaven alhora que produïen un so meravellós. En acabar la interpretació de la Sonata per a piano D959 de Schubert, el concertista es va aixecar i va saludar ple d’alegria al nombrós públic assistent. Aquest li respongué amb grans aplaudiment que el van fer sortir a saludar a l’escenari dos cops més.  

Seguidament, sense cap pausa, va sortir a escena el Quartet Gerhard, integrat per ex-alumnes de l’Escola, acompanyats pel  pianista i professor Alan Branch. Amb gran força i perfectament sincronitzats van començar la interpretació del Quintet en Fa menor, Op. 34, de Brahms. Després de demostrar la gran compenetració com a conjunt interpretant aquesta obra de manera quasi perfecta, el públic els va premiar amb nombrosos aplaudiments i bravos, que van fer que els intèrprets tornessin a sortir per saludar. La gran satisfacció que sentien després de la seva interpretació es reflectia en les seves cares que no podien amagar un somriure.

Va ser un concert amb dues parts ben diferenciades, però perfectament encaixades que va donar exemple de la bona qualitat dels ex-estudiants i professors de l’ESMUC. 

Comments

Log in to comment.