2n curs d'estiu de direcció coral

L'ESMUC col·labora amb el SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya) i la FCEC (Federació Catalana d'Entitats Corals) en l'organització del 2n curs d'estiu de direcció coral.

Sessions obertes al Seminari de Didàctica, aquest curs en streaming

L'assignatura Seminari de didàctica obre al públic algunes de les seves sessions, a les quals s'ha convidat professorat especialitzat que ofereix als participants una aproximació a àmbits, coneixements i realitats professionals que excedeixen i completen el marc curricular del Grau en Pedagogia.

Seminari Pedagogies crítiques en la música

El Departament de Pedagogia de l'ESMUC ha organitzat un seminari amb el propòsit de pensar sobre música i generar pràctiques artístiques des del marc de la pedagogia crítica.

El seminari es desenvoluparà al llarg de cinc dissabtes al matí, a partir del dia 13 de febrer, i comptarà amb formadors especialitzats que abordaran aquesta disciplina des de diferents línies temàtiques.

La inscripció al seminari dona dret a l'assistència presencial a les cinc sessions i a obtenir un certificat de participació. 

"Para que el arte ocurra", nou llibre del professor Raimon Àvila

El professor del Departament de Pedagogia Raimon Àvila acaba de publicar un nou llibre.

El projecte Tàndem a l'Education Talks

El projecte Tàndem que desenvolupa el Departament de Pedagogia de l'ESMUC amb l'Escola Catalunya participa en l'edició d'aquest any de l'Education Talks.