Home pedagogia 2

Nou llibre de Raimon Avila

L'editorial Boileau acaba de publicar el llibre del Raimon Ávila, professor del departament de pedagogia, 'Cos i Música. Pràctiques concients per a la millora de la interpretació musical'. 

Exposició Bartók i Kodály a l’ESMUC

L’exposició Bartók i Kodály a l’ESMUC, es pot visitar a l'entrada i al hall de la sala d'orquestra a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Organitzada pel Consolat d’Hongria a Barcelona, l’exposició mostra el perfil i l’obra dels dos músics hongaresos.

L'exposició es va inaugurar el passat 13 de març, coincidint amb la Festa Nacional d’Hongria (15 de març) que commemora el començament de la revolució i la guerra de la Independència de 1848-1849, el consolat hongarès a Barcelona ha escollit l’ESMUC per mostrar aquesta exposició sobre Bela Bartók i Zoltán Kodály.

L’acte va comptar amb la presència del director general de l’ESMUC, Dr. Josep Borràs, i amb el cònsol general, Dr. Barnabás Kovács i altres parlaments institucionals. En el capítol musical,van actuar un duo format per estudiants de l’ESMUC: Helena Bas, flauta i Laia Tatjé, piano. També la participació del grup hongarès Servet.