12

L’ Oficina d’ Audiovisuals coordina els recursos audiovisuals de l’ESMUC, i ofereix suport tecnològic a la docència i a l’activitat general i de representació del centre

Nou curs 2020-2021, hora zero: 21 de setembre

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) obrirà les seves portes el 14 de setembre, com avantsala de l’inici de curs que serà el dia 21. Aquests dies, l’escola estarà preparada per rebre alumnat i professorat. A més, els diferents departaments han dissenyat un curs ple d’activitats, on la música tornarà amb il·lusió. Per exemple, tornarà el cicle Dimarts Toca ESMUC, les jam o els diferents concerts organitzats pels departaments. El mes de setembre continuaran els concerts finals, i el dia 29 tindrà lloc el concert i lliurament del Premi Internacional Joan Guinjoan per a Joves Compositors. 

Compositores de l’ESMUC a la programació de L’Auditori

Dues graduades en Composició de l’ESMUC, Núria Giménez-Comas i Raquel García-Tomás estrenaran el pròxim any dues composicions pròpies, dins la nova temporada de L’Auditori, que enguany ha dissenyat una programació que inclou la perspectiva de gènere. Les dues obres d’estrena mundial seran interpretades per l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.