Professorat

Coordinació Dra. Melissa Mercadal

Aquest màster compta amb la col·laboració i participació d'un bon nombre de professors musicoterapeutes amb especialització i llarga trajectòria professional i plenament actius en la pràctica clínica i la recerca.

L’estructura i organització de les classes està plenament integrat en el marc de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES), amb l'objectiu que els alumnes combinin diferents capacitats: la recepció de la informació a través de classes teòriques, l'aprenentatge d'habilitats tècniques a través de l'experiència pràctica, i la introspecció personal a través de vivències i reflexions sobre actituds i comportaments apropiats per tal d'adequar-se i adaptar-se a les necessitats i demandes de l'entorn. Compartim i defensem la importància d'adreçar la dimensió humana, tant pel que fa al tipus de problemes que es tracten, com pel component humà que sempre ha d'estar present en qualsevol actuació terapèutica.

Professorat

Prof. Ester Momblant; Prof. Albert Gumí; Prof. Margarida Barbal; Dr. Perfecto Herrera; Prof. Àngel Valverde; Prof. Antoni Miralpeix; Prof. Selina Worsley; Prof. Montserrat Garcia-Milà i Palaudàrias; Dra. Olga Herrero; Dra. M. José Pubill; Prof. Raquel Sáenz; Prof. Txell Neddermann.

Musicoterapeutes

Dra. Catherine Clancy; Prof. Jonny Garcia; Prof. Dàmaris Gelabert; Dra. Montserrat Gimeno; Dra. Patrícia Martí; Dra. Melissa Mercadal; Prof. Alicia Lorenzo; Prof. Mònica de Castro; Prof. Anna Menén; Prof. Fernando Dans; Prof. Elif Burgaz; Prof. Sonia Linares.

A més a més cada curs es conviden altres professors reconeguts a nivell nacional i internacional per impartir seminaris, classes magistrals, monogràfics específics,  participar en jornades i tallers de formació.