Àngel Valverde

Àngel Valverde

Compositor i productor musical de múltiples projectes discogràfics i publicitaris, músic i tècnic de so en estudis de Barcelona (música i post-producció), assessor tècnic en configuració i disseny d’estudis digitals i muntatges teatrals (La Cubana, El musical + petit, Dagoll Dagom...)

Professor associat del Tecnocampus Mataró (UPF) en el Grau en Mitjans Audiovisuals. Àudio i Sonorització, Música electrònica, enregistrament i postproducció d’audio, Producció musical d’audiovisuals, Locució i doblatge. També a l’ESMUC en el Master en Bandes Sonores i Master de Musicoteràpia, en l'assignatura de Composició i Improvisació (UPF).

Professor al Màster en Direcció de Cinema de la Universitat Pompeu Fabra/Ramon Lull. Curs “Creació, registre i conformació de la Banda Sonora” i del curs de tècniques d’edició audio digital en producció d’audio llibres per als serveis bibliiogràfics de la ONCE (Barcelona i Madrid)

BSO del film FASSMAN; l’increïble home radar, del director Joaquim Oristrell, en colaboració amb Joan Vives. Composició de músiques per a publicitat i curmetratges.

Ha col·laborat  amb els compositors Joan Vives, Roque Baños, Albert Guinovart, Alex Martínez i Xavier Capellas.