Patrícia Martí

Patrícia Martí

És Doctora en Psicologia per la Universitat Ramon Lull i Màster en Musicoteràpia (Universitat de Barcelona)

Com a estudis complementaris ha realitzat un Postgrau en Psicooncologia (Institut Superior de Estudis Psicològics) i un Postgrau en Teràpies Naturals (Escola Universitària d'Infermeria de Santa Madrona - Universitat de Barcelona). Té estudis de Guitarra al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona.

L'any 1994 va iniciar la seva pràctica clínica al Miami Children's Hospital (Florida, EEUU), especialitzant-se en l’aplicació de la musicoteràpia en el context mèdic i pediàtric. Des d'aleshores ha estat vinculada a diferents projectes de musicoteràpia en el camp sanitari, adreçats a persones grans amb deteriorament cognitiu i als seus familiars, a pacients afectats de dolor crònic, així com a malalts diagnosticats de càncer i als seus cuidadors. 

La seva línia de recerca està centrada en els efectes de la musicoteràpia en la millora de l'estat anímic i la qualitat de vida dels pacients oncològics. 

Actualment exerceix com a psicooncòloga i musicoterapeuta a Oncolliga- Fundació Lliga Catalana d'Ajuda Oncològica i col·labora com a professora a diferents postgraus i cursos de Musicoteràpia a nivell estatal.