10è Festival de Jam Sessions a Sant Vicenç dels Horts

Publicat el 03/07/2019

Un quartet d’estudiants del departament de Jazz i Música Moderna de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participarà el pròxim dissabte 20 de juliol al 10è Festival de Jam Sessions a Sant Vicenç dels HortsÁlvaro Ocón, trompeta; Isaac Romagosa, guitarra; Alberto López, baix; i David Gimeno, bateria, són els intèrprets que actuaran a la Plaça Joan Prats i Escala, a les 20 hores. El concert és gratuït.

 

El Festival de Jam Sessions de Sant Vicenç dels Horts té la voluntat de promoure la improvisació i la relació entre els intèrprets als directes per aconseguir una millor riquesa musical a partir de la improvisació.

Els músics de l’ESMUC actuaran en una segona part després de la participació d’un combo d’estudiants del Conservatori del Liceu.

L’organització del festival continua en la seva desena edició amb la participació de les escoles superiors de música de Catalunya (ESMUC, Taller de Músics, Conservatori del Liceu i Escola Superior Jam Session), a més d’altres centres d’ensenyament musical.

A través del blog del festival es pot seguir l’actualitat dels diferents concerts i, a la vegada, accedir a escoltar la seva música.

 

Més informació:

10è Festival Jam Sessions