Concert ESMUC a les festes de la Mercè: Teixint terres + Raw Trio

Publicat el 14/09/2017

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participa un any més en les festes de la Mercè. Les formacions Teixint Terres i Raw Trio, nascudes al centre, oferiran un doble concert el diumenge 24 de setembre, a les 12 hores, a l’escenari del Moll de la Fusta, dins el programa Música Mercè. El concert és gratuït.

Raw Trio

El concert mostrarà les propostes artístiques d’aquestes dues formacions de l’ESMUC. Raw Trio és una formació integrada per Néstor Giménez, Manel Fortià i Andreu Moreno que neix amb la intenció de protagonitzar projectes transgressors i de col·laborar amb projectes musicals dels estils més diversos. En el seu primer projecte Pop-Rock-Destrucció-Reconstrucció revisen grans temes de pop i rock, però l'eclecticisme és la seva vocació més autèntica.

Teixint Terres

Teixint Terres, interpretaran els temes de Corrrrrrrpus, una proposta singular que lliga les danses pròpies del Corpus Christi de València amb les músiques populars afrollatines. Aitor Sáez de Jáuregui, Pau Barberá, Xus Belda, Toni Fort, Alicia Grillo i Paula Rivera canvien la sonoritat de la dolçaina per un violí, un saxo, un acordió i instruments de vent d'arreu del món, reinventant la tradició.

Música Mercè mostra el talent emergent sorgit dels centres superiors d’ensenyament musical.

                                 

Més informació:

Programa de La Mercè 2017

Teixint Terres

Raw Trio