Concert Generació #PianistesESMUC al Paranimf de la UB

Publicat el 03/10/2019

Amb el títol Cinc estils pianístics: Beethoven, Schubert, Chopin, Liszt i Scriabin, els alumnes Emma Stratton (3r curs) i José Antonio Tolosa (graduat) de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) seran els encarregats d’interpretar les obres d’aquests compositors al concert d’inauguració del XXXIII Cicle Música a la Universitat, que tindrà lloc al Paranimf de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona. L’actuació tindrà lloc el 10 d’octubre del 2019 a les 20 hores. L’entrada és gratuïta.

 

Aquesta és la tercera edició del cicle que compta amb la col·laboració de propostes presentades per l’ESMUC.

                                        

Emma Stratton

Nascuda a Pals el 1999 ha demostrat vàries vegades ser un dels nous talents al piano, a Catalunya. Des dels 6 anys porta estudiants piano, començant per l’escola de música de Palafrugell, L’Acadèmia Marshall i l’ESMUC, on actualment està estudiant el tercer curs amb el professor Vladislav Bronevetzky. Guanyadora de diversos premis d’interpretació com. Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya (2017) i Concurs Internacional Isaac Albéniz de Camprodon (2019) ha fet concerts per tota Catalunya i a Alemanya. 

                                

José Antonio Tolosa

José Antonio neix el 1996 a València, on comença els seus estudis musicals amb la flauta travessera. Durant 5 anys, estudia al Conservatori de Música de València on acaba els seus estudis amb les màximes qualificacions. El 2015 comença a estudiar a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) on es gradua el 2019 sota la tutela de Rafel Salinas. Convidat a tocar a concursos i guanyador d’aquests per tota Europa també ha interpretat concerts a la seva ciutat natal, Barcelona, Madrid, Rússia, Grècia, etc. 

                            

Programa:

1a part. José Antonio Tolosa

F. Schubert - F. Liszt: Der Doppelgänger (Versió de Liszt per a piano solista)

F. Schubert: Sonata en la menor, D 784. (Allegro giusto, Andante, Allegro vivace)

                                             

2a part. Emma Stratton

L. W. Beethoven: Sonata op. 31 n.1 en Sol Major (1r i 2n moviment)

F. Chopin: Études op. 25 n. 3 i 4

A. Scriabin: Sonata op.19 n. 2 en Sol # menor

                               

Recordatori:

Dia: dijous 10 d’octubre

Hora: 20 hores

Lloc: Paranimf de l’Edifici Històric. Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585). Barcelona

Entrada: Lliure i gratuïta. Invitacions disponibles en línia a partir del dia 07-10-2019 i els dimarts de la mateixa setmana del concert de 17 a 19 h a la Unitat de Relacions Institucionals i Protocol (Edifici Històric de la Universitat de Barcelona). Adquisició d’entrades en línia.

Programa