Concert de Nadal de la Camerata Simfònica ESMUC Casals

Publicat el 09/12/2019

La Camerata Simfònica ESMUC Casals ofereix un nou concert el divendres 13 de desembre a l’Auditori ESMUC Sala 4. La formació, dirigida pels guardonats amb el Premi Nacional de Música, i membres de la plantilla docent de l’ESMUC, el Quartet Casals, interpretarà la Simfonia núm. 41 en do Major K551 (Júpiter), de W. A. Mozart. El concert començarà a les 16.30 hores i l’accés és gratuït.

Camerata Simfònica ESMUC Casals

Camerata Simfònica ESMUC Casals

La principal particularitat d’aquesta formació és que està dirigida pel seu mateix professorat, presentant un quartet amplificat on Vera Martínez, Abel Tomàs, Jonathan Brown i Arnau Tomàs - el Quartet Casals -, actuen com a primers faristols de la formació.

El conjunt aplega els estudiants més avançats de l’Escola conformant una orquestra de corda caracteritzada pel treball realitzat amb la complicitat d’un grup de cambra en format orquestral, l’aprofundiment tècnic en el detall i la interpretació expressiva, i habitualment sense la figura d’un director.

La formació va començar l'any 2009 amb voluntat de ser estable al voltant de l’assignatura de Conjunt Instrumental del departament de Música Clàssica i Contemporània. Els seus integrants estudien els darrers cursos del Títol Superior de Música. Habitualment realitzen un parell de concerts a l’any, al desembre i després a final de curs.

              

Recordatori:

Dia: divendres, 13 de desembre

Lloc: Auditori Acadèmic ESMUC Sala 4

Hora: 16.30 hores

Entrada: gratuïta

Més informació:

Vídeo del concert de la Camerata Cordes ESMUC Casals, 30 de maig de 2019 a L'Auditori ESMUC Sala 4