Dimarts Toca ESMUC: Beques Anna Riera

Publicat el 08/10/2020

Les estudiants de l’ESMUC, Celia Libertad ElíazEmma StrattonAna Parejo i Andrea García, són les intèrprets, becades per la Fundació Anna Riera, que protagonitzaran el concert de Dimarts Toca ESMUC del 20 d’octubre. Com cada dimarts, l’actuació comença a les 18.15 hores, a la Sala 4 Alícia de Larrocha, i l’entrada gratuïta amb reserva prèvia. L’accés a la sala es fa directament des de L’Auditori, sense passar per l’escola.

Beques Anna Riera ESMUC

Les beques Anna Riera es destinen sempre a estudiants de quart curs del Títol Superior de Música dels àmbits interpretatius-instrumentals, i estan destinades a facilitar la seva dedicació exclusiva a l’estudi durant el curs acadèmic.

El concert també compta amb la col·laboració dels pianistes de l’ESMUC: Eudald Buch, Albert Giménez i Miguel Ángel Dionis.

 

Dimarts Toca ESMUC

Els concerts d’aquest cicle volen mostrar a la ciutadania la feina acadèmica i musical que es desenvolupa al centre, així com l’alta qualitat dels intèrprets.

El públic assisteix a concerts de solistes i grups de cambra de les diferents especialitats interpretatives que s’imparteixen a l’ESMUC, com ara Música Clàssica i Contemporània, Jazz i Música Moderna, Música Antiga, Música Tradicional i Flamenco. També hi ha propostes dels departaments de Composició, Pedagogia, Musicologia i Sonologia.

El cicle compta amb la participació i col·laboració dels estudiants de l’especialitat de Producció i Gestió que se n’encarreguen de gestionar la producció i les diferents accions necessàries perquè públic i músics puguin gaudir del concert.

 

Més informació:

Programa del concert

Reserva d’invitacions prèvia

Dimarts Toca ESMUC

Beques Anna Riera

Vídeo del concert Dimarts Toca ESMUC de l'1 d'octubre de 2019: