Dimarts Toca ESMUC: Tomoka Uchida, piano

Publicat el 24/02/2021

La pianista Tomoka Uchida protagonitzarà el concert de Dimarts Toca ESMUC del 2 de març, amb un programa que recull obres d'Eric Ewazen, Beethoven, Chopin, Albéniz i Granados. El concert comptarà amb la col·laboració de la trompetista Ernesta Svenlnyte. Dimarts 2 de març, Sala 4 Alicia de Larrocha, 18.15 hores. Accés lliure amb reserva prèvia.

Dimarts Toca ESMUC Tomoko Uchida

Dimarts Toca ESMUC

Els concerts d’aquest cicle volen mostrar a la ciutadania la feina acadèmica i musical que es desenvolupa al centre, així com l’alta qualitat dels intèrprets.

El públic assisteix a concerts de solistes i grups de cambra de les diferents especialitats interpretatives que s’imparteixen a l’ESMUC, com ara Música Clàssica i Contemporània, Jazz i Música Moderna, Música Antiga, Música Tradicional i Flamenco. També hi ha propostes dels departaments de Composició, Pedagogia, Musicologia i Sonologia.

El cicle compta amb la participació i col·laboració dels estudiants de l’especialitat de Producció i Gestió que se n’encarreguen de gestionar la producció i les diferents accions necessàries perquè públic i músics puguin gaudir del concert.

             

Més informació:

Programa del concert

Reserva d’entrades

Dimarts Toca ESMUC