Dimecres ESMUCJam #10

Publicat el 04/02/2019

Aquesta setmana reprenem les sessions setmanals de Dimecres ESMUCJam (6 de febrer) d’aquest quadrimestre. En aquesta primera jam del segon quadrimestre participaran inicialment  Joan Fort, guitarra; Rita PayèsEneko Urrestarazu, trombó; Tristan Baars, contrabaix; i Pol Ribó, bateria. La jam començarà a les 19 hores i l’entrada és gratuïta.

Cada curs acadèmic La Llanterna de L’Auditori és l’escenari d’aquest cicle que proposa la interactuació entre els músics participants i el públic, amb l’objectiu de mostrar el treball desenvolupat per l’alumnat de jazz en un àmbit extern a les classes. El professor de guitarra jazz, Daniel Pérez, és l’encarregat de coordinar aquestes sessions.

EsmucJam cerca teixir, d'aquesta manera, complicitats musicals, inventar sobre la marxa, fer funcionar el talent, la intuïció i l’espontaneïtat.

L’activitat mantindrà la dinàmica de les darreres edicions: un grup diferent s’encarregarà cada setmana d’obrir la sessió amb tres o quatre temes, i a partir d’aquí tothom estarà convidat a participar o escoltar, oferint com a resultat una celebració setmanal de la comunitat musical de l’ESMUC, oberta a tothom.

El cicle compta amb la col·laboració de L'Auditori i l'empresa Singularis.

                                       

Recordatori:

Data: dimecres, 6 de febrer
Lloc: cafeteria La Llanterna
Hora: 19 hores
Entrada: gratuïta
Intèrprets:  Joan Fort, guitarra; Eneko Urrestarazu, trombó; Tristan Baars, contrabaix; i Pol Ribó, bateria.

 

Més informació:

Dimecres ESMUCJam