Dimecres ESMUCJam #16

Publicat el 25/03/2019

Aquesta setmana el Combo Robert Glasper Experiment serà l’encarregat d’obrir una nova sessió de Dimecres ESMUCJam (27 de març). El professor de guitarra jazz, Daniel Pérez, és l’encarregat de coordinar aquestes sessions que com és habitual començen a les 19 hores, a la cafeteria La Llanterna de L’Auditori. L’entrada és gratuïta. Els intèrprets són: Anna Blasco, veu; Toni Mora, piano; Jaume Ávila, baix elèctric, i Guillermo Soler, bateria. 

 

Cada curs acadèmic La Llanterna de L’Auditori és l’escenari d’aquest cicle que proposa la interactuació entre els músics participants i el públic, amb l’objectiu de mostrar el treball desenvolupat per l’alumnat de jazz en un àmbit extern a les classes. EsmucJam cerca teixir, d'aquesta manera, complicitats musicals, inventar sobre la marxa, fer funcionar el talent, la intuïció i l’espontaneïtat.

L’activitat mantindrà la dinàmica de les darreres edicions: un grup diferent s’encarregarà cada setmana d’obrir la sessió amb tres o quatre temes, i a partir d’aquí tothom estarà convidat a participar o escoltar, oferint com a resultat una celebració setmanal de la comunitat musical de l’ESMUC, oberta a tothom.

El cicle compta amb la col·laboració de L'Auditori i l'empresa Singularis.

                               

Recordatori:

Data: dimecres, 27 de març
Lloc: cafeteria La Llanterna
Hora: 19 hores
Entrada: gratuïta
IntèrpretsAnna Blasco, veu; Toni Mora, piano; Jaume Ávila, baix elèctric, i Guillermo Soler, bateria. 

 

Més informació:

Dimecres ESMUCJam