Els Premis Enderrock 2018 reconeixen els 15 anys del projecte ESMUC

Publicat el 14/02/2018

Els XX Premis de la Música Catalana – Premis Enderrock- 2018 han reconegut els 15 anys de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). El director de l’escola, Josep Borràs, va recollir el diploma honorífic a la roda de premsa de presentació d’aquesta vintena edició que es va celebrar el dimarts 13 de febrer. La gala musical dels premis tindrà lloc el dimecres 7 de març a l’Auditori de Girona.

Premis Enderrock Reconeixement ESMUC 2018

El reconeixement dels Premis a l’ESMUC destaca que des de la seva creació el curs 2001-2002, el seu projecte educatiu s’ha caracteritzat per la formació de tots els professionals dedicats a la música i de tots els estils, sense jerarquització. L’escola ha apostat sempre per la col·laboració entre els diferents professionals i estils musicals i s’ha convertit en un microcosmos musical, innovador i obert.

El director de l’ESMUC, Josep Borràs, va recollir el premi de mans del director editorial del grup Enderrock, Lluís Gendrau, i va agrair aquest reconeixement destacant que era el primer premi que rebia l’escola, i que serviria per continuar la seva trajectòria de futur i amb projectes interessants per continuar sent innovadors amb totes les especialitats que s’estudien al centre.

Els guardons dels Reconeixements a la Indústria d’enguany, a més a més de l’ESMUC, són: els certàmens musicals Aquelarre de Cervera (40 anys), Festival Folk Internacional Tradicionàrius (30 anys) i Euskal Herria Sona (20 anys), l'emissora Catalunya Música (30 anys), els segells discogràfics Propaganda pel Fet! (20 anys) i Satélite K (20 anys) i la Fundació SGAE (20 anys).

La gala anual dels PREMIS ENDERROCK 2018 tindrà lloc el dimecres 7 de març a l'Auditori de Girona, el nou emplaçament que des de l'any passat acull la celebració dels PREMIS DE LA MÚSICA CATALANA.

                                            

Més informació:

Enderrock

Premis Enderrock 2018