Festival Simfònic: Música Antiga al Monestir de Pedralbes

Publicat el 04/06/2018

Un Conjunt d’estudiants de Música Antiga protagonitzarà aquest dissabte 9 de juny un concert al Reial Monestir de Pedralbes, dins el Festival Simfònic. El concert començarà a les 18 hores i l’entrada és gratuïta. El Festival Simfònic organitza 100 concerts simultanis a diferents espais emblemàtics de Catalunya i Balears.

Festival Simfònic

La formació participant comptarà amb estudiants del departament de Música Antiga de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) que interpretaran obres de Giovanni Legrenzi, Georg Muffat, Johan Helmich Roman, Georg Philipp Telemann, Francesc Valls i Emma Nyman.

Els intèrprets són: Rita Rodríguez, flauta dolça; Moisès Maroto, Flauta dolça; Emma Nyman i Han Sol, violí; Eugen Casimov, viola; Johannes Rostamo, violoncel; Alberto Jara, violone; David Gutiérrez i Lisa Rodríguez, traverso

El mateix dissabte, a partir de les 18 hores, més de 5.000 estudiants d’escoles de música de Catalunya i Balears protagonitzaran 100 concerts simultanis dins d’aquesta vuitena edició del festival.

La iniciativa, impulsada per l’Associació Simfònic, vol mostrar la tasca de les escoles de música i alhora proposar un maridatge entre la música i l’arquitectura, convidant a gaudir d’una forma distinta espais emblemàtics amb tot tipus d’actuacions musicals. Tan sols s’ha d’escollir el lloc on anar i el tipus de música a escoltar. Els concerts tindran lloc a espais tan singulars com el Museu Picasso, el Monestir de Pedralbes, el Palau Robert, el claustre de la Facultat de Medicina de la UB, la Biblioteca de Catalunya, entre molts altres.

                    

Més informació:

Festival Simfònic

Monestir de Pedralbes

C. Baixada de Monestir, 9

Metro: Maria Cristina, Palau Reial (L3)

Bus: 63, 68, 78 i H4