L’ESMUC Jazz Project al cicle EMERGENTS

Publicat el 26/02/2019

Del 17 al 24 de març els joves talents es troben a L’Auditori a una nova edició del cicle EMERGENTS Barcelona Music Festival, un cicle destinat a descobrir de primera mà els nous valors de la música. En aquesta ocasió l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participarà amb l’ESMUC Jazz Project, i el projecte Ralph Towner. La formació actuarà a L'Auditori el 20 de març, a les 21 hores.

 

Estudiants, graduats i professorat integren l’ESMUC Jazz Project, formació que va néixer l’any 2015 en el si del Departament de Jazz i Música Moderna de l’Escola. Anualment presenten en concert un projecte que s’articula al voltant de la figura d’un músic rellevant, recreant i reelaborant la seva obra, i creant un material original inspirat en l’essència de la seva música.

En aquesta ocasió, el grup interpretarà temes del músic estatunidenc Ralph Towner en un concert titulat Towner, sota els ulls de l'ESMUC. Hi haurà cinc orquestraciones sobre obres del compositor i altres cinc noves obres compostes pels directors de la formació, inspirades en l'autor.

L’ESMUC Jazz Project, està dirigit per Joan MonnéJoan DíazJoan SanmartíFrancesc Capella i Lluís Vidal.

Durant una setmana, l’Auditori oferirà concerts que combinen diferents estils de la música clàssica i del jazz. El Festival proposa també diferents formats d’escolta, que van des dels concerts simfònics a la Sala 1 Pau Casals als concerts de cambra a la Sala 2 Oriol Martorell o la Sala 3 Tete Montoliu, passant per un concert a Fabra i Coats.

El festival disposa de preus especials pels membres dels centres musicals.

                                 

Més informació sobre el cicle:

Festival Emergents