Últim Dimecres ESMUCJam del curs (#18)

Publicat el 09/04/2019

El contrabaixista Horacio Fumero, juntament amb el  Combo Mingus, seran els músics que obriran la darrera sessió setmanal del cicle Dimecres ESMUCJam (10 d’abril). Horacio Fumero, professor d’interpretació de contrabaix en el departament de Jazz i Música Moderna, s’encarregarà del lideratge de la sessió i també de l’acompanyament del combo format per alumnes/as de l’ESMUC. Aquesta última jam del cur es farà, com sempre, a les 19 hores, a la cafeteria La Llanterna de L’Auditori. L’entrada és gratuïta.

Cada curs acadèmic La Llanterna de L’Auditori és l’escenari d’aquest cicle que proposa la interactuació entre els músics participants i el públic, amb l’objectiu de mostrar el treball desenvolupat per l’alumnat de jazz en un àmbit extern a les classes. EsmucJam cerca teixir, d'aquesta manera, complicitats musicals, inventar sobre la marxa, fer funcionar el talent, la intuïció i l’espontaneïtat. El professor de guitarra jazz, Daniel Pérez, és l’encarregat de coordinar aquestes sessions.

L’activitat manté la dinàmica de les darreres edicions: un grup diferent s’encarrega cada setmana d’obrir la sessió amb tres o quatre temes, i a partir d’aquí tothom està convidat a participar o escoltar, oferint com a resultat una celebració setmanal de la comunitat musical de l’ESMUC, oberta a tothom.

El cicle compta amb la col·laboració de L'Auditori i l'empresa Singularis.

                               

Recordatori:

Data: dimecres, 10 d’abril
Lloc: cafeteria La Llanterna
Hora: 19 hores
Entrada: gratuïta
Intèrprets: Horacio Fumero, Combo Mingus

Més informació