Grans Conjunts

El cicle dels Grans Conjunts de l'ESMUC té lloc dos cops l'any, generalment coincidint amb el final dels períodes lectius, quan les diverses formacions de l'escola mostren el fruit del seu treball en un cicle de concerts que reuneix les condicions i el nivell d'exigència propis de la pràctica professional.

Grans Conjunts

Propers concerts: abril-maig 2021

El cicle s'estrena amb la Simfònica de l'ESMUC i un repertori alemany del primer període romàntic: quatre Lieder de Schubert, interpretats per la mezzosoprano Anna Alàs, i dues obres de Mendelssohn: el Concert per a violí i orquestra i la Simfonia núm. 5 "Reforma". La formació estarà dirigida per Diego Martín Etxebarria, graduat -com també Anna Alàs- de les primeres promocions de l'escola.

La Cobla, dirigida per Pep Moliner, fa un homenatge a dues figures destacades de principis del segle XX, el pioner del cinema Segundo de Chomón i el compositor Robert Gerhard, amb una proposta que inclou la projecció de dues pel·lícules del cineasta aragonès a les quals Agustí Pedrico i Xavier Pagès van posar banda sonora.

El cicle continua el dia 17 de maig, amb el conjunt de la música tradicional que dirigeix el músic valencià Ximo Caffarena, i el dijous 20 amb un nou conjunt simfònic que aborda el repertori contemporani amb obres de Stravinsky, Guinjoan i Kaija Saariaho. Aquesta formació, dirigida per Ernest Martínez Izquierdo, tocarà al Palau de la Música.

El cicle finalitza l'endemà, 21 de maig, amb la Big Band que dirigeix Francesc Capella

Calendari

29 abril, 19:00

L'Auditori - Sala 2

Simfònica Programa Reserva

3 maig, 19:00

Teatre Aliança del Poblenou

Cobla Programa Reserva

17 maig, 19:00

Sala 4

Conjunt tradicional Programa Reserva

20 maig, 20:00

Palau de la Música

Simfònica contemporània Programa Compra entrades

21 maig, 20:00

L'Auditori - Sala 2

Big Band    

4 juny, 19:00

Sala 4

Camerata ESMUC-Casals Programa  

5 juny, 18:00

Nau Oliva Artés (MUHBA, Parc del Poblenou)

Gran Conjunt Simfònic Le Pauvre Matelot Reserva entrades

Els concerts a les Sales 2 i 4 són d'accés lliure amb aforament restringit i reserva prèvia.