Activitats de la setmana a l'ESMUC

L’ESMUC amb el Guardó Internacional Pau Casals per a Joves Violoncel·listes 2020

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), com a centre adscrit a la celebració del Centenari de l’Orquestra Pau Casals, col·labora amb el Guardó Internacional Pau Casals per donar suport a joves violoncel·listes. La convocatòria estarà oberta fins al 13 de juliol de 2020.

L’ESMUC se suma al projecte #Compassats

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) s’ha adherit al projecte #Compassats que neix amb l'objectiu d'acompanyar els qui conviuen amb la malaltia de l’Alzheimer, afectats i cuidadors, SINGULAR, Música y Alzheimer és l’entitat que impulsa desinteressadament aquesta iniciativa amb el suport de diferents entitats i professionals de la música i la cultura.

L’ESMUC s’encén: festival de música ‘online’ contra el Covid-19

Davant la situació que tota la ciutadania està vivint amb el confinament per la crisi del coronavirus Covid-19, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) s’uneix, reacciona i s'encén per aportar un granet de sorra amb l’organització d’un festival multidisciplinari online: #ESMUCsENCEN. La iniciativa tindrà lloc del 17 al 24 d’abril a través de les xarxes dels estudiants de música que hi col·laboren desinteressadament.

Quiet! no et moguis de casa

Us presentem una selecció d'iniciatives perquè gaudiu de la música des de casa. Encara que els intèrprets no sentin els nostres aplaudiments, nosaltres els escoltarem. 

Seguiu-nos, perquè la llista anirà creixent amb nous recursos.