Personatge, emoció, acció

Els dies 12 i 13 de març, la dramaturga i directora escènica Marta Momblant impartirà tres clsses magistrals per als estudiants de cant de l'Escola interessats en aprofundir en els processos creatius de les Arts Escèniques.

Cada sessió, de quatre hores de durada, s'estructura en tres blocs: Una part en format ponència, seguida d'un espai d'interacció entre professora i estudiant, i una darrera part de praxi.

L'objectiu és Immiscir l’intèrpret líric de manera transversal en els tres eixos principals que conformen el procés creatiu al si de les Arts Escèniques:

  • Dramatúrgia —personatge
  • Actuació —emoció
  • Escena —acció

Tots els continguts seran abordats en cada una de les sessions amb els següents horaris:

  • Divendres de 10 a 14h. / 16 a 20h.
  • Dissabte de 10 a 14h.

Més informació i inscripcions: segea@esmuc.cat 

 

Marta Momblant Ribas

MARTA-MONBLANT-1-1280x853

Llicenciada en història de l’Art, postrgrau en Arts Escèniques per la UB i en direcció teatral per la Middlesex University of London, Marta Momblant és directora d’escena d’òpera i teatre de text i gest. Des del 1991 ha dirigit una quarantena d’espectacles, entre els quals destaquen The Gate Theatre i Southwark Playhouse de Londres i el Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Ha dirigit també documentals per a la TV i espectacles multidisciplinaris.

Marta Momblant és també pedagoga de les Arts Escèniques i responsable del disseny del Postgrau English on Stage per a l’Institut del Teatre de Barcelona, a més d'una reconeguda dramaturga i autora de narrativa.