Presentació 2

Benvinguts i benvingudes al Departament de Música Clàssica i Contemporània de l'Esmuc.

Aquí us facilitarem informació referent als estudis, el professorat i les activitats que desenvolupem.

Vols emocionar-te? Vine als concerts dels Grans Conjunts de l’ESMUC

Com cada inici d’any, el cicle de Grans Conjunts de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) torna a mostrar la riquesa i la diversitat de les diferents especialitats que s’estudien al centre. En aquesta ocasió seran tres propostes que tindran lloc del 17 al 20 de gener: l’ESMUC Jazz Project, l’Orquestra Simfònica i la Cobla, que realitzarà un concert conjunt amb la Cobla Sant Jordi. Els concerts de la Simfònica i la Cobla són gratuïts. El preu de l’entrada de l’ESMUC Jazz Project és de 5 euros.

#DimecresESMUCJam #9

Com cada dimecres torna la Jam de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) a la cafeteria La Llanterna de L’Auditori, a les 19h. Aquest dimecres 11 de desembre, la jam anirà a càrrec d’Àlvaro Ocón, trompeta; Alexei Orechin, guitarra, i Arnau Julià, bateria. L’accés és lliure.

Pasquale di Lascio presenta el seu llibre 'Tamburi parlanti'

El percussionista Pasquale Di Lascio (Eboli, Itàlia, 1991) oferirà una xerrada a l'ESMUC per presentar el seu llibre Tamburi Parlanti centrat en el Bonkò Enchemiya, el tambor solista d’Abakuà, un ritme que pertany a la cultura de la música folklòrica afrocubana. La presentació tindrà lloc el dijous 12 de desembre a les 19 hores, a l’aula A109. Accés lliure.

Concert de Nadal de la Camerata Simfònica ESMUC Casals

La Camerata Simfònica ESMUC Casals ofereix un nou concert el divendres 13 de desembre a l’Auditori ESMUC Sala 4. La formació, dirigida pels guardonats amb el Premi Nacional de Música, i membres de la plantilla docent de l’ESMUC, el Quartet Casals, interpretarà la Simfonia núm. 41 en do Major K551 (Júpiter), de W. A. Mozart. El concert començarà a les 16.30 hores i l’accés és gratuït.

Llibres & Música a la Biblioteca: ‘La modernidad elusiva’

La Biblioteca de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) acull aquest any, el quart cicle de Llibres & Música, proposta que uneix Literatura i Música. La segona proposta del cicle tindrà lloc aquest dimarts 10 de desembre (18 hores) amb el llibre La modernidad elusiva: jazz, baile y política en la Guerra Civil española y el franquismo (1936-1968) (Consejo Superior de Investigaciones Cinetíficas, 2017) escrit per Iván Iglesias. L’activitat, que organitza el departament de Musicologia de l’ESMUC, és d’accés gratuït.