3

L’ Oficina d’ Audiovisuals coordina els recursos audiovisuals de l’ESMUC, i ofereix suport tecnològic a la docència i a l’activitat general i de representació del centre

Comunicat ESMUC, Jam Session, Taller de Músics

L’ESMUC, Jam Session i el Taller de Músics manifestem el nostre rebuig a la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem dictada avui, i volem fer pública la nostra indignació i tristor al conèixer-la.

Seguirem lluitant per la llibertat dels dirigents polítics i cívics empresonats, la llibertat ideològica i la llibertat d’expressió.

Demanem diàleg i respecte, alhora que ens reafirmem en el suport als familiars i amics d’aquells que estan privats de llibertat.

Barcelona, 14 d'octubre de 2019

Dimecres ESMUC JAM #2 a la Sala de Cor de l'ESMUC

Aquest nou curs acadèmic 2019-2020, la cafeteria La Llanterna de L'Auditori torna a ser l’escenari del cicle Dimecres ESMUC Jam, que coordina el professor Daniel Pérez, del departament de Jazz i Música Moderna de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Aquestes jams proposen la interacció entre els músics participants i el públic, i té l’objectiu de mostrar el treball desenvolupat per l’alumnat de jazz en un àmbit extern a les classes. La propera sessió de la Jam, del 16 d'octubre, excepcionalment, tindrà lloc a la Sala de Cor, amb Pau Jorba, saxo alt; Cesc Badia, trompeta; Vicente López, guitarra; Luis Pérez, bateria, i David Muñoz, contrabaix. Com sempre, a les 19 hores.