8

L’ Oficina d’ Audiovisuals coordina els recursos audiovisuals de l’ESMUC, i ofereix suport tecnològic a la docència i a l’activitat general i de representació del centre

L’ESMUC a la Filmoteca de Catalunya

Alumnat del Màster en Composició de Bandes Sonores i Música per a Mitjans Audiovisuals de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) col·laboren amb la Filmoteca de Catalunya en el seu projecte Filmoteca per a les escoles. Els estudiants de l’ESMUC presentaran els curts que formen part del seu projecte final de màster que consisteix en compondre la música d’un curtmetratge, enregistrar-la amb una orquestra professional i mesclar i post produir l’enregistrament. El professor Arnau Bataller serà l’encarregat de conduir l’activitat, que tindrà lloc el dimecres 27 de novembre.

El Conjunt de Música Antiga de l’ESMUC a les Açores

El pròxim dissabte 23 i diumenge 24 el conjunt de música antiga de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) serà un dels convidats de la dècima edició del Festival de Música Antiga de les Açores. La formació interpretarà dos concerts amb un programa centrat en el compositor G. F. Haendel.