3

L’ Oficina d’ Audiovisuals coordina els recursos audiovisuals de l’ESMUC, i ofereix suport tecnològic a la docència i a l’activitat general i de representació del centre

Dimarts Toca ESMUC: Concert final de màster – Laura Osorio, cant

Laura Osorio protagonitza el concert de Dimarts Toca ESMUC, del dimarts 27 d’octubre. El cicle acull el concert final del Màster d’Interpretació de la Música Clàssica en l’especialitat de cant de la intèrpret. Com cada dimarts, l’actuació començarà a les 18.15 hores i l’entrada és gratuïta amb reserva prèvia.

Premis i reconeixements: Raquel García Tomás, Kebyart Ensemble, Josep Ramon Olivé i Joan Magrané

En les últimes setmanes, diferents graduats de l’ESMUC han estat premiats i reconeguts en diferents àmbits. Raquel García Tomás ha obtingut el Premi Nacional de Música 2020 en la categoria de Composició. Els quatre integrants del Kebyart Ensemble han estat seleccionats per l’European Concert Hall Organization (ECHO) per actuar a diferents sales europees. El compositor Joan Magrané ha estat nominat als grammy llatins. Finalment, el baríton Josep Ramon Olivé participa al novembre en les representacions de Don Giovanni, de la temporada del Gran Teatre del Liceu, i al mes de juny a La Bohème.