Alumnat del Màster de Lied actuen a l’Oxford Lieder i al Festival LIFE Victoria

Publicat el 24/10/2019

Mercedes Gancedo (soprano) i Beatriz Miralles (piano), alumnes del Màster de Lied Victoria de los Ángeles de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) han actuat en el prestigiós Festival Oxford Lieder de Regne Unit. El LIFE Victoria també ofereix recitals amb graduats de màster, com ara el de Mireia Tarragó, amb el Trio Pedrell.

Gancedo-Miralles

El concert de Mercedes Gancedo i Beatriz Miralles, que porta el nom de The rose and the Willow, ha tingut lloc avui, 24 d’octubre, a la secció Lunchtime Recital, i s’ha fet al Holywell Music Room, d’Oxford. L’actuació ha estat presentada en associació amb el LIFE Victoria Festival. La 18a edició d’aquest festival anglès es porta a terme de l’11 al 26 d’octubre.

                         

Més recitals d’exalumnes de Lied al Festival LIFE Victoria          

Tarragó - Trio Pedrell

Mireia Tarragó i el Trio Pedrell, i Mercedes Gancedo són els protagonistes d’altres dos concerts de l’actual edició del Festival LIFE Victoria, que es fa a Barcelona, actualment.

El primer concert és el recital Tarragó & Trio Pedrell, que reunirà en un escenari a la soprano Mireia Tarragó amb el Trio Pedrell, un conjunt amb Christian Torres, violí; Ferran Bardolet, violoncel i Jordi Humet, piano.

Mireia, graduada del Títol Superior de Música i del Màster en Lied Victoria de los Ángeles de l’ESMUC oferirà un programa amb temes de Beethoven i Pedro Pardo, acompanyada del trio.

El concert tindrà lloc el dimarts, 5 de novembre, a les 20 hores al Sant Pau Recinte Modernista, Sala Domènech i Montaner. Més informació

El segon concert reunirà la graduada del màster, i soprano, Mercedes Gancedo, amb el piano de Julius Drake. La parella interpretarà l’òpera semi escenificada La voix humaine, de Francis Poulenc.

El concert es farà el dimarts, 12 de novembre, a les 20 hores, a la Sala Domènech i Montaner del Recinte Modernista de Sant Pau. Més informació