Dimarts Toca ESMUC: Collage de Música Antiga

Publicat el 01/04/2019

La proposta d’aquest #DimartsTocaESMUC se centra en la Música Antiga, i en concret en un repertori amb obres de Mozart i Haydn. Un conjunt d’estudiants del departament de Música Antiga protagonitzaran el concert que coordina el professor Lorenzo Coppola. Com tots els dimarts, el concert tindrà lloc a les 18.15 hores, a l’Auditori Acadèmic ESMUC Sala 4. L’entrada és gratuïta.

Conjunt d'Antiga de l'ESMUC

El concert d’aquest Dimarts Toca ESMUC és ben original perquè el públic que assistirà al concert desconeixerà les obres que interpretarà un conjunt d’estudiants del departament de Música Antiga, i només coneixeran els autors, Mozart i Haydn. El professor Lorenzo Coppola farà una presentació inicial del concert i serà, a la vegada, mestre de cerimònies del concert, introduint les diferents obres del repertori, com si es tractés d’un collage.

Intèrprets:

Joan Roca, Joan Calabui i Magda Peralta, clarinet; Roman Cubelos, contrabaix; Antoni Llofriu, fagot; Pablo Valverde i Daniel Ramírez, oboè; Olalla Vargas i Carolina Sosa, soprano, David Gutiérrez, Jaqueline Bordón, Daïna Mateu, traverso; Ferran Campos, trompa; Eugene Casimov, viola; Saya Ikenova, Andrea Alvarado, Alfredo Jaime Doblado, Francisco Fernández, Marina Betés, Alejandro Mateo, Laia Ferrer i Víctor Vilar, violí; Alberto Gómez, Miguel Bonal i Alba Villar, violoncel.

                                           

Més informació:

Dimarts Toca ESMUC

Lorenzo Coppola