Dimarts Toca ESMUC: ‘Por medio’, concert de flamenco

Publicat el 29/10/2018

Por Medio és el títol del concert d’aquest dimarts 30 d’octubre del cicle Dimarts Toca ESMUC. Ofer Ronen i Albert Enkaminanko oferiran un concert de flamenco amb guitarra, llaüt àrab i percussió, on barrejaran la música de Jerusalem i d’Andalusia. L’actuació tindrà lloc a les 18.15 hores a l’Auditori Acadèmic Sala 4 de l’Escola Superior de Música de Catalunya. L’entrada és gratuïta.

Ofer Ronen

Ofer Ronen

La música original d’Ofer Ronen connecta Andalusia i Jerusalem, dos extrems del Mediterrani. Els sons del flamenco es barregen amb les textures i instruments d'orient mitjà en un espectacle de composicions originals i tradicionals. Ronen toca la guitarra flamenca i el llaüt àrab i Albert Enkaminanko és intèrpret de percussió.

Por Medio és l'encontre d’Ofer Ronen entre aquestes dues cultures on es plasma la història de mil anys de trobades culturals entre jueus, musulmans i cristians per les platges de la mediterrània. Alhora, la proposta d’aquest concert mostra les vivències personals d’anada i tornada entre aquests dos espais geogràfics, en una cerca de cultures musicals noves.

Més informació:

Ofer Ronen                           

Albert Enkaminanko      

Dimarts Toca ESMUC

Recordatori Concert #DimartsTocaESMUC. Por medio

Dia: dimarts 30 d’octubre

Lloc: Auditori Acadèmic Sala 4 de l’ESMUC

Hora: 18.15 hores

Entrada: lliure

Intèrprets: Ofer Ronen, guitarra flamenca i llaüt àrab; i Albert Enkaminanko, percussió.