Dimarts Toca ESMUC: concert de guitarra

Publicat el 03/03/2021

El concert de Dimarts Toca ESMUC del 16 de març comptarà amb les interpretacions dels guitarristes Luis Alonso Cruz i Juan Pablo Bettinotti. Com ja és tradicional, a les 18.15 hores, a la Sala 4 Alicia de Larrocha. Accés lliure amb reserva prèvia.

Dimarts Toca ESMUC Concert guitarra 16 març 21

El guitarrista Luis Alonso Cruz oferirà un concert amb obres de Ferran Sor, Castelnuevo Tedesco i Agustín Barrios Mangoré. Per la seva part, Juan Pablo Bettinotti, interpretarà obres de Manuel de Falla, Sor i Joaquin Rodrigo.

 

Dimarts Toca ESMUC

Els concerts d’aquest cicle volen mostrar a la ciutadania la feina acadèmica i musical que es desenvolupa al centre, així com l’alta qualitat dels intèrprets.

El públic assisteix a concerts de solistes i grups de cambra de les diferents especialitats interpretatives que s’imparteixen a l’ESMUC, com ara Música Clàssica i Contemporània, Jazz i Música Moderna, Música Antiga, Música Tradicional i Flamenco. També hi ha propostes dels departaments de Composició, Pedagogia, Musicologia i Sonologia.

El cicle compta amb la participació i col·laboració dels estudiants de l’especialitat de Producció i Gestió que se n’encarreguen de gestionar la producció i les diferents accions necessàries perquè públic i músics puguin gaudir del concert.

             

Més informació:

Programa del concert

Reserva d’entrades

Dimarts Toca ESMUC