L'ESMUC, al Mercat de la Música Viva de Vic

Publicat el 26/07/2021

Per sisè any, el Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) convida l'Esmuc a participar en l'Offf de la seva programació oficial, amb propostes emergents que s’han gestat a les nostres aules.

Aquesta vegada hi actuaran l'Ana Brenes, amb una proposta de flamenco personal i empoderada, i el Tacho, nom artístic del Sergi Aragó, que presentarà la seva banda amb músiques de Barcelona: una mica de rumba, una mica de salsa, i amb tocs de R&B i una mica de jazz.

Per altra banda, estudiants del grau de Producció i Gestió treballaran conjuntament amb els músics per fer arribar la proposta a tots els professionals que participen a la Fira, espai de trobada i intercanvi del sector musical del nostre país i també a nivell internacional, i aprofitaran per conèixer de primera mà el sector i les activitats professionals que s'hi organitzen.

La participació de l’ESMUC consolida doncs una col·laboració continuada que ja ha esdevingut tradició. Els concerts seran el divendres 17 de setembre, a partir de les 20h, a la Plaça dels Màrtirs de Vic. Us hi esperem!

 

Aba Brenes

Ana Brenes

Després de formar part de múltiples projectes, Ana Brenes agafa les regnes i comença el seu CAMINO. Així es diu el seu primer espectacle, un monòleg musical carregat de retòrica, un passeig metafísic per l'imaginari de l'artista explicat a través dels palos flamencos. L’Ana és una dona ara empoderada, que dirigeix i lidera el projecte, qui decideix on i perquè. Així és com avança i, si ho requereix, s'atura.

https://www.instagram.com/ana__brenes/

Reserva d'entrada al MMVV 

Tacho

Tacho

Sortit de l’escena salsera barcelonina, Tacho s’inspira en estils diversos, des de la música afro descendent fins al pop, el r&b o el jazz. Arriba amb força, disposat a no deixar ningú indiferent, a emocionar amb les seves cançons, a mostrar la seva música feta amb molta cura i delicadesa. Ens presenta el seu primer treball MOVIMIENTO, acompanyat d’una formidable formació de músics de l’escena de la ciutat.

https://www.instagram.com/tacho_musica/ 

Reserva d'entrada al MMVV