17/11/2020 Jam de música i moviment

Participants: Agustí Fernàndez, Celeste Alías, Jennifer Blanco Schultz, Christos Barmpas, Plácida Pajares, Laura Dorna, Carme Cama Mingot, Ester Momblant Ribas.

La proposta inicial per al vespre del ‘Dimarts toca ESMUC’ del dia 17 de novembre era oferir una Jam Oberta de Música i Moviment. Pels qui no estan familiaritzats amb aquets terme, una Jam Oberta és un espai on participants espontanis amb diferents trajectòries es troben i comparteixen l’experiència artística interdisciplinària. És un ambient de creació instantània, tot el que succeeix es crea en aquell precís moment, sense assajos previs ni estructures preestablertes. En una Jam es posa l’atenció en l’experiència del procés creatiu del moment, i no tant en el producte final.

Les condicions sanitàries i de seguretat actuals ens han forçat a fer un canvi de proposta. En el ‘Dimarts toca ESMUC’ del dia 17 de novembre presentarem una Mostra de Jam de Música i Moviment que en aquest cas serà tancada. A diferencia de la proposta inicial, en aquesta ocasió els participants es coneixen i tenen experiència creant junts. L’aspecte que sí es mantindrà, que és clau per a considerar-ho una Jam, serà la atenció en el procés creatiu de composició instantània en el moment present. El que passarà en la sala 4 de l’ESMUC no ha estat assajat, ni preparat. Els participants produiran des de l’espontaneïtat, la sinceritat i la creativitat conjunta d’aquell precís moment present.

Moltes gràcies per acompanyar-nos en aquesta experiència des de l’altre costat de la pantalla.